Sivut

tiistai 24. syyskuuta 2013

Kaiken alku

Mietin pitkään, tahdonko taas aloittaa bloggaamisen. Edellinen blogi tuntui liian henkilökohtaiselta, joten katsoin parhaaksi piilottaa sen kuukausia sitten ja aloittaa nyt puhtaalta pöydältä. En julkaise tyttärestämme kasvokuvia, koska se oli ehkä suurin syy ahdistuksen tunteeseen edellisen blogin ollessa pystyssä.

Se siitä edellisestä blogista.. Elämäämme on tullut hurjasti muutoksia kuluneina kuukausina. Tyttäremme täytti loppukesästä kokonaisen vuoden ja tätä juhlittiin kävelevän lapsosen kanssa. Heinäkuussa saimme tietää, että perheeseemme syntyy neljäs jäsen! Tämä oli ehkä suurin syy aloittaa bloggaaminen, tahdon pitää tätä enemmänkin raskaus- ja mammablogina ja toivon, että samassa elämäntilanteessa olevat ihmiset tänne eksyvät, ehkä myös joku entinen lukija tunnistaa minut. 
Toukan toivotaan saapuvaksi Helmikuun 2014 loppupuolella ja koko perhe odotetaan pienokaista kovin innoissamme. Tuntuu kuitenkin, että tämä raskaus menee hieman ohi, kun on taapero jonka perässä juosta kaiket päivät. Neuvolakäynnit eivät ole enää niin odotettuja, kuin ensimmäisessä raskaudessa ja ultrassa jännittää paljon enemmän. Nyt sen tajuaa, että siellä masussa oikeasti kasvaa pieni ja ihan oikea ihminen! 
Minulla on paljon mietteitä koskien uutta tulokasta, rakenneultraa, vauva-arkea taaperon kanssa.. Aionkin näistä kirjoittaa tarkemmin omissa postauksissaan. 

Blogin nimestä vielä sen verran, että me llamo on espanjaa ja tarkoittaa minun nimeni on. Mielestäni se on simppeli, lyhyt ja helposti lausuttava, kaunis lause ja nimi sopii juuri minun blogilleni. En osaisi kuvitella blogilleni tässä vaiheessa suomenkielistä nimeä, mikään ei vain kuulosta hyvältä nyt.

11 kommenttia:

  1. En oo sun vanhaa blogia lukenu, mutta tänne eksyin ja jään kyllä lukijaks :)
    Ite vähän aika sitten poistin vanhat kirjotukset ja alotin ns.puhtaalta pöydältä enkä myöskään naamakuvia enää lapsistani julkase...

    tervetuloa kurkkimaan; http://perhearkea-anna.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Hei, kiva kuulla! :) Joo mullakin oli tosiaan se edellinen blogi ja jotenkin se liiallinen ''avoimuus'' alkoi ahdistaa :D
    Varmasti käyn vilkaisemassa! :)

    VastaaPoista
  3. hei, mietinkin, että mitä sun blogille tapahtui!
    onnea tulevasta pienestä! hienoa, että kaikki on mennyt raskauden suhteen hyvin. ja pienestä ikäerosta ei ole ensimmäisen vuoden jälkeen kuin pelkkää hyvää sanomista;)

    ja hieno nimi blogilla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se yhtäkkiä otti ja katos :) ja kiitos onnitteluista. Tuota myös toivon, että lapsista olis sitten seuraa toisilleen. se ensimmäinen vuosi kylläkin jännittää aika paljon!

      Poista
  4. Voi olipas ihanaa löytää tämmöinen blogi, meillä on hyvin samanlainnen elämäntilanne! Heinäkuussa tyttö täytti vuoden ja kakkosen la on 19.2.14. Jään ehdottomasti lukijaksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kuinka kiva kuulla ja hauska sattuma ;) onnea tulevan vauvan johdosta! Tiedättekö onko uusi tulokas tyttö vai poika? :)

      Poista
    2. Paljon onnea teillekkin! Pientä poikaa meille on lupailtu. Onko teillä sukupuoli tiedossa vai paljastatteko sitä edes? :)

      Poista
    3. Meillä ei oo mitään tietoa sukuouolesta, eikä aiota sitä kysyä. Miljan aikana tiedettiin sukupuoli ja sitten myöhemmin kun oli suunniteltu sektio, niin saatiin tietää tarkalleen myös syntymäpäivä. Ei ollut mitään mitä ''jännittää'' niin tällä kertaa ollaan kysymättä :D

      Poista
    4. Me mietittiin myös että ei kysyttäisi ollenkaan sukupuolta, mutta mies kovasti halusi ja minäkin sitten myönnyin. Ompahan helpompi ostaa vaatteita ja muita juttuja vauvalle :D

      Poista
    5. No se on kyllä totta! :) meillä on niin paljon Miljan vanhoja vaatteita, että välttämättömän alun pärjää niillä ja sitten shoppailen vauvalle kunnolla, kunhan hän saapuu maailmaan :D

      Poista
    6. Meilläkin yllättävän moni menee myös pojalle. Lisäksi löysin varastosta kaks isoa säkkiä pojan vaatteita, jotka oltiin saatu kun ootettiin Milaa. Ei tarvi paljon vaatteita ostetta meiän pojalle :D

      Poista