Sivut

maanantai 3. helmikuuta 2014

Kuulumisia

Meiltä kyseltiin kuulumisia ja ajattelinkin nyt kirjoittaa tänne pitkästä aikaa.
Meille kuuluu hyvää, tai oikeastaan sitä samaa mitä aina. Tosin mulla alkaa hormonit ilmeisesti jollain tavalla tasoittua, kun en oo (miehelle) se hirveä ämmä 24/7, ainakaan omasta mielestäni. Kivempi näin.

Perusarkea elellään ja arkipäivät kuluu jokseenkin samalla kaavalla 9 herätys, aamiainen, ulos, 11.30 lounas, nukkumaan, 14-15 herätys ja välipala, leikkimistä/siivousta tms, 17 päivällinen, ulos/kyläilyä, jokatoinen päivä kylpyyn ennen salkkareita ja sitten iltapuuro kahdeksan jälkeen. Päivät kuluu nopeasti ja mä nukun aina Miljan kanssa päiväunet. Viikonloppuisin ollaan yleensä poissa kotoa ja tehdään jotain arkipäivistä poikkeavaa.

Masukki on kasvatellut yksiötään jo täydet 37 viikkoa. Ei siis olla vielä synnytetty, vaikka täällä blogin puolella hiljaista onkin. Pikkuhiljaa sais kuitenkin vauva alkaa tulla tänne masun ulkopuolelle meidän seuraksi. Hullua, mutta ainut mikä jännittää tulevassa, on Miljan päikkäreille meno. Milja ei tykkää nukkua ja taistelee aina viimeiseen saakka, että saisi valvoa.

Muokkasin vähän blogin ulkoasua, se ei oo vielä ihan valmis, koska blogger jumitti. Projekti jatkukoon siis joku toinen päivä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti