Sivut

perjantai 25. lokakuuta 2013

Helloooo Friday!

Ja näin syötät  ällöttävät kalkkitabletit lapselle...

Meillä siis allergiaepäilyn vuoksi tällä hetkellä maidoton ruokavalio. Riittävä kalkinsaanti on hyvin tärkeää ja sen vuoksi Miljan täytyy saada sitä purkista lisänä.

Alussa yritin antaa tablettia paloina, mutta ei maistunut. Sitten yritin jauhaa tabletin jogurtin sekaan, mutta eihän sekään maistunut. Yritin kaikkea, mutta ei onnistunut. 
Lopuksi oli pakko sanoa tämän olevan karkkia (joo-o, olen kamala äiti kun huijaan tyttöä.. pakon edessä mitä vaan). Maistui! Nyt joka päivä Milja syö kiltisti tablettinsa kuudessa pienessä palassa mutisematta.


Tänään meillä piti olla siivouspäivä, mutta suunnitelmat muuttui. Pian leikkaan siskoni poikaystävän hiukset. Pysyy taito yllä! 
Ei olla älyttömän pitkään aikaan syöty mitään valmisruokaa, ehkä tänään voisi olla pitsapäivä, taikka -ilta.. sitten kun Milja nukkuu. :)


4 kommenttia:

  1. Heippa! Meillä syötettiin lapselle kalsiumia ihan murskattuna puuron joukossa :) Ei siis erotu mitenkään, kun puurossa on muutenkin möykkyjä, eikä kuulemma maistukaan (äitini testasi) millekään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy testata ilta- tai aamupuuroon! ;) jogurtissa tosiaan kai tuntui se kalkkitabletin ''jahomaisuus'' :D

      Poista
  2. Ihana blogi! :) Ulkoasu, banneri, kaikki! :)

    Jään ehdottomasti seuraamaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Mulla oli jo aiemmin blogi, mutta se ei tuntunut lainkaan mun näköiseltä ja ahdisti Miljan kuvat siellä :D Tämä uusi on mun mielestä enemmän mua ja kaikki täällä ei liity ainoastaan lapsiin tai raskauteen. :)

      Poista