Sivut

keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Kuulumisia ja uhmailua

Heippa!

Ajattelin ''pitkästä aikaa'' kirjoitella ihan vaan meidän kuulumisia.
Mulla tämä väsymys jatkuu ja jatkuu. En enää tiedä mitä tekisin ja onkohan se hemoglobiinikaan noussut, vaikka rautaa syönkin. Äsken nukuttiin melkein kahden tunnin päikkärit ja mä olisin vaan voinut jäädä sänkyyn vaikka koko loppupäiväksi. Aamulla sängystä ylöspääseminen on lähes mahdottomuus. Hmm, ehkä tää tästä helpottaa. Miten saisin itsestäni pikkasen virkeemmän?

Oltiin maanantaina muskarissa ekaa kertaa. Ihan kivaa oli ja kiva kun Miljalla on jotain kunnon toimintaa. Kotona kun tulee aina helposti tehtyä samoja asioita päivästä toiseen.
Eilen mentiin viellä MLL vauvakahvilaan, joka on suunnattu myös taaperoille. Siellä oli tosi hauskaa! Milja sai leikkiä 1,5tuntia muiden lasten kanssa. Ei olla koskaan oltu missään, missä olis noin paljon pieniä lapsia ja leluja. Miljalla oli oikeesti niin superhauskaa, että kotiinlähtemisestä seurasi melkein puolentunnin huutokonsertti ja hillitön raivoaminen! Minne meidän kiltti ja rauhallinen tyttö on kadonnut?


Tätä raivoamista on nyt ollut muutamana päivänä ja se on ihan oikeesti tosi outoa mun mielestä, en mä oo tottunut siihen, että Milja käyttäytyis agressiivisesti tai osoittais omaa tahtoaan noin paljon.
Mua on oikeastaan naurattanut nää raivonpuuskat, mutta en todellakaan sitä näytä. Oon yrittänyt olla välittämättä turhasta kitinästä ja olla tiukkana, jos sanon jotain. Puremisesta ja lyömisestä en tykkää, sen Milja huomaa ja pyytää anteeksi haalamalla ja antamalla suukon. Anteeksipyytämistä kuitenkin tapahtuu nyt koko ajan harvemmin ja harvemmin. Jos tää jatkuu kauankin, niin varmasti pidemmän päälle  ei enää naurata. 




Tämä ihana smoothie auttaa jaksamaan ja on hyvä välipala. Mulla ei nyt mitään mittoja ohjeeseen ole kun heitän kaikkea fiiliksen mukaan, mutta kerron kuitenkin, mitä tämä mun herkkuvälipala sisältää.

-jäisiä mansikoita
-jäisiä mustikoita
-turkkilaista jogurttia
-maitoa
-kaurahiutaleita

Nuo kaikki vaan sauvasekoittimella tai blenderillä suhautetaan sileäksi. Kaurahiutaleita ei kannata laittaa liikaa, koska ne turpoaa nesteessä, jos smoothie on esimerkiksi jääkaapissa hetken. Sokeria voi heittää vähän sekaan, jos haluaa. Nam.
Nyt mennäänkin syömään eilistä kasvissosekeittoa. Tultiin eilen miehen kanssa siihen tulokseen, että Miljalle on tainnut jäädä jotain traumoja soseensyömisestä, koska mitkään soseruoat ei tahdo maistua. 

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa niin tutulta! Tälläkin hetkellä tytöllä otsassa matosta raidat, kun hakkasi päätään niin kovasti lattiiaan, kun ei saanut tahtoa läpi... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi eikä! :D Kiva kuulla todellakin, ettei tarvi hätäänty. Ihan normaalia siis ;D

      Poista