Sivut

maanantai 21. lokakuuta 2013

Maanantai

Heti aamulla huomasi, että on maanantai. Pikkuneiti Lillikselle oli tullut känkkäränkkä kylään. Aamupuuron jälkeen suunnattiin heti ulos, koska sää oli ihanan aurinkoinen ja valkea, kaiken lisäksi muutama  pakkasaste tuntuu ihanalta heti aamusta!
Pukemisen kanssa oli heti alkuunsa hankalaa, ei olisi saanut laittaa pipoa, eikä varsinkaan hanskoja. Tänään puettiin myös ensimmäistä kertaa toppahaalari päälle. Onneksi saatiin kuitenkin kumpikin vaatteetniskaan ja lähdettiin ulos. Ilma oli ihanan raikas ja Lilliskin tuli paremmalle tuulelle. Välillä hän yritti eleillä selittää ja näyttää mitä tahtoo, aina äiti ei vaan heti ymmärrä.




Ulkoilun jälkeen maistui tunnin mittaiset päiväunet. Sen verran täällä saatetaan enää päivällä nukkua, enkä tiedä miten päiväunia saisi hieman pidennettyä. Yöunet kestää noin 12 tuntia, joskus kauemminkin, mutta viimeyönä tuli tuo 12 ja silti vain tunnin pituiset päiväunet. 

Tein myös tänään elämäni ensimmäistä kertaa hernekeittoa ihan itse. Tuli ihan hyvää ja varmasti teen vielä jatkossakin.
Pian alkaa tämän viikon jakso Erilaisia äitejä. Mitä mieltä olette olleet tämän kauden jaksoista? Mun mielestä viimekausi oli ehkä hieman parempi, mutta vielä on jaksoja jäljellä.  Taidankin lähteä keittämään itselleni kupin teetä ja käpertyä sohvan nurkkaan ennen ohjelman alkua. Hyvää yötä<3

2 kommenttia:

  1. Hei löysin sun blogin fb:n kautta. Vitsi mikä kaunotar olet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, no voi kiitos!
      Kävin katsomassa sun blogia ja vaikutti tosi kivalta. Jään seuraamaan! :)

      Poista