Sivut

torstai 24. lokakuuta 2013

Mulla nyt on vaan vähän vaikeeta, kun mä kuitenkin oon raskaana

Manasin tänään kaverille, miten tylsää hommaa raskaana oleminen on.
Olo on jotenkin pyöreä tai siis paremminkin sanottuna pehmeä. Se ei johdu liikakiloista, mutta se pehmeys vaan tulee jostain. Kasvoilla on koko ajan ärsyttävän lempeä ilme, se pehmeys sen tekee, ihan varmasti!

Välillä, tai siis tosi usein, on päiviä kun kaikki vaatteet näyttää ihan hirveiltä päällä ja joka suunnasta näyttää lihavalta. Toiset paidat on kuin makkarankuoria ja toiset jää rumasti tönköttämään joka suunnasta. Huoh. On tää elämä välillä niin hankalaa. En mä kuitenkaan aio ostaa kaappia täyteet uusia vaatteita muutaman hassun kuukauden takia. Tää pyöreys ja pehmeys häviää sitten kun se uuden tulokkaan alkuhuuma on ohi. TOIVOTTAVASTI!

Tässä tämä pehmeä äiti kera bad hair dayn ja bad face dayn. Varmasti tätä olotilaa lisää vielä ihan järkyttävä väsymys!



Loppuun haluan sanoa vielä jotain kivaa..
Nukkuva lapsi, varsinkin se oma, on kauneinta mitä maa päällään kantaa, vai mitä?



Tällä hetkellä toivoisin, että meillä näyttäisi juurikin tältä. Toive taitaa olla vain kaukainen haave. Tosiasiassa rauhallinen kiltti lapsi juoksee täällä juoksee pää kolmantena jalkana ja tuhoaa paikkoja sen minkä ehtii. Kahdessa minuutissa on olohuoneen lipasto tyhjennetty lattialle. Jos jokin ei onnistu, suututaan ja tavarat lentelee ympäriinsä. Ehkä ne on ne hampaat, jotka tekee tuloaan. 

Hyvää yötä<3

5 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Voi kumpa muakin hymyilyttäisi tää pehmeys! :D

      Poista
    2. Ehkä enemmän hymyilytti tuo otsikko:)

      Poista
  2. Puolet raskausajasta valitin kuinka ärsyttävää olla raskaana ja nyt viikko sitten synnyttäneenä haluaisinkin taas olla raskaana!:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha ! :D Mä vihaan olla raskaana. Olin päässyt niin hyvään kuntoon edellisen raskauden jäljiltä.. masukin oli timmi, vaikka mies epäili sen koskaan palaavan ennalleen :D

      Poista