Sivut

lauantai 23. marraskuuta 2013

Miljan huone

Oon useamman kerran maininnut tästä kauheen voimakkaasta pesänrakennusvietistä! Me asutaan siis 78neliön saunallisessa rivitalokolmiossa. Tykkään tästä asunnosta, mutta ainut mitä oikeasti vihaan, on muovimatto lattiassa! Parketti tai laminaatti olisi niin paljon kodikkaampi ja toisi lämpöä. Onneksi asutaan vuokralla ja tiedän, että tää on vain väliaikaista. On aika monta asiaa jotka haluaisin muuttaa, mutta näinkin on ihan hyvä. Uskon myös, että lähestulkoon kaikilla on aina jotain, mitä haluaa kodissaan muuttaa. ;)

Mä meinasin vaihtaa meidän makuuhuoneen Miljan huoneeseen, mutta päädyinkin järjestelemään Miljan huoneen uudestaan. Vaihdettiin myös verhot ja nyt huone alkaa pikkuhiljaa näyttää siltä, mitä mä haen. Haluaisin Miljan huoneeseen pääväreiksi ruskeaa, beigeä ja valkoista. Vähän vaaleanpunaista tyttömäisyyttä saa kyllä olla. Milja ainakin oli innoissaan uudesta järjestyksestä ja rimunkiljahduksia kuului useita. :') Miten toinen voikaan tulla niin onnelliseksi ihan pienistäkin asioista?

Oon muuten ollut jo ihan pienestä, ala-asteikäisestä saakka, kova muuttamaan huoneiden järjestystä ja huoneita keskenään. Äiti aina sanoo, ettei koskaan tiennyt millainen järjestys kotona odotti, kun töistä tuli. Äiti myös aina jaksaa ihmetellä miten pienenä ekaluokkalaisenakin jaksoin siirtää niiden 160cm leveää sänkyä huoneesta toiseen yksin... Kyllästyn nopeasti tuijottamaan samaa järjestystä ja samoja huonekaluja, muutosta on välillä pakko saada ja jos jotain saan päähäni, niin se täytyy toteuttaa heti!








Miljan huone on nyt ihan suloinen, muutamia pikkujuttuja täytyy vielä hankkia ja sitten alkaa olla valmista. Äiti on luvannut virkata maton, kunhan vaan saisin aikaiseksi hankittua ontelokudetta. Itse en moiseen viitsi ryhtyä nimittäin mun olisi varmasti pakko saada se yhdeltä istumalta valmiiksi. Sängyn ylle täytyy ostaa valkoinen prinsessaverho ja Expedit-hylly kaipaa oikean kokoisia laatikoita tai koreja, kunhan vain osaisin päättää millaiset meille hankitaan! Nyt on mietinnässä rottinkiset korit tai sitten ontelokuteesta virkatut tummanruskeat korit. Mitä mieltä olette, kummat sopis paremmin Miljan huoneeseen? 

7 kommenttia:

  1. Ontelokuteiset korit olisi kivemmat varmasti, eikä expedit saisi ollenkaan naarmuja semmoisista. Semmoiset ruskeat, mihin vaikka vaaleanpunaiset rusetit vielä, olisi oikein kivat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ne naarmut ei niin haittaa, meidän neiti nimittäin sai jo yhden hyllyn rikki, niinku kuvassa näkyy! ;) Taitaa olla entinen hylly Miljan jäljiltä! Oi toi rusetti-idea on kyllä kiva ja olis sit sopivan tyttömäinen ja lapsekas! :)

      Poista
  2. Kivalta näyttää :) ihanan rauhallinen huone! Kivann tuntuinen blogi sulla, liityinkin heti lukijaksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Just sellasta rauhallisuutta mä tonne yritän hakea, kiva kuulla että oon ainakin jollain tavalla onnistunut! ;)

      Poista
  3. Oi että miten ihana huone!:) Ja sä oot ihan älyttömän kaunis! Oon ihan kade :P Sun blogi on kiva, jään seuralemaan teitä :)

    h-ihanaelama.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ja tosta kauneudesta nyt voidaan olla montaa mieltä;) kivaa! tervetuloa mukaan :)

      Poista
  4. Ihana huone ja nuo sisustusjutut! Sait myös uuden lukijan :)

    http://itsyourstoryy.blogspot.fi/

    VastaaPoista