Sivut

torstai 28. marraskuuta 2013

Torstain tohinat

Tämä aamu alkoikin samoissa merkeissä, kuin eilinen. Näkö alkoi mennä oudoksi pikkuhiljaa ja heti ajattelin, että hitto taas migreeni. Hetken kuluttua en taas nähnyt melkein mitään. Suunnilleen tunti meni ja näkö palasi, mutta pääkipua ei tullut! Ihan ihme juttu, mutta olin oikeasti tosi onnellinen ja hyvä kun en hyppinyt katosta läpi innostuksissani (se olisikin ollut näky tämän koripallo-mahan kanssa).
Saatiin tehtyä kaikki aamutoimet kunnolla ja leikittiin yhdessä leikkejä, mistä Milja pitää. 
Ruoan jälkeen päätettiin lähteä katsomaan Miljan kahdeksan päivää vanhempaa serkkupoikaa. Milja oli vähän kiukkuisella tuulella, kun yleensä mennään päikkäreille lounaan jälkeen, mutta nyt mentiinkin leikkimään! Muutaman tunnin leikkimisen jälkeen maistui kyllä uni ja mä sain hetkeksi istahtaa alas ja nauttia omasta ajasta.



Myöhemmin leikkasin vielä äidin ja siskon poikaystävän hiukset, ettei taidot pääse ruostumaan. Kiva huomata, että näppäryys ja nopeus on tallella. Sormet syyhyäis jo tekemään vähän jotain erikoisempia leikkauksia tai värjäyksiä, mutta värien kanssa ei uskalla kovin rohkeaksi kokeilijaksi näin kotioloissa heittäytyä. 

Tehtiin tänään, tai mun äiti teki meillä, iltapalaksi riisipuuroa. Oli kyllä taivaallisen herkullista, ja niin jouluista. Tehtiin puuro kookosmaitoon, koska Miljalla on maitoallergia. Suosittelen kokeilemaan, jos ei vierasta kookoksen makua, joka ei kylläkään kovin voimakkaasti tuossa puurossa maistu. Nyt on masut täynnä, mutta onneksi tuota herkkua jäi vielä vähän aamuksi. 

3 kommenttia:

  1. Voisitko miillään tehdä laaaaajan postauksen tuosta parturi-kampaajan työstä?<3 Ja siksi opiskelusta?
    Tää on jo pitkään ollut mun unelma-ammattina, mutta mua mietityttää siinä moni asia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! :) Eiköhän se onnistu, kunhan vaan löydän tarpeeksi aikaa tuon toteuttamiseen. Mistä haluaisit kuulla ja mikä mietityttää? Olisi helpompi kirjoittaa, jos olisi jonkin näköistä suuntaa :)

      Poista
    2. No minä mielelläni kuulisin ihan kaikesta! :) Mutta päällimmäisenä mietityttää kampaajan palkka, töiden kysyntä ja sen semmoiset, taloudellista ja arkea koskettavat asiat! Millaiseksi kuvaisit tätä ammattia?
      Ja oletko aina tiennyt haluavasi kampaajaksi? :)

      Poista