Sivut

sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Isänpäivä

Meillä alkoi aamu sillä, että annettiin isi nukkua pitkään. Lähdettiin Miljan kanssa ulkoiluttamaan koiraa ja siitä suoraa mummilaan hakemaan isin lahja ja kaksi hyydykekakkua. Milja oli askarrellut isille hienon kortin, äidin avustuksella ja saveen painettiin Miljan jalanjälki, jonka sitten maalasin. Savityö olisi tarkoitus kehystää, tai liimata taakse magneettia. :)
Tultiin kotiin ja täällä oltiinkin jo hereillä. Milja antoi itse isille kortin ja jalanjäljen, sekä vielä melkoisen ison paketin. Jotain eksyi ostoskassiin Jyväskylässä.. :)



Tein siis eilen kaksi ''juusokakkua''. Miljalla on edelleen maidoton ruokavalio, ja halusin tehdä jotain mitä myös Milja saa syödä ja löysinkin tosi hyvän maidottoman hyydykekakun ohjeen, jota hieman muokkailin. Tästä ei todellakaan edes huomaa, ettei siinä ole maitotuotteita käytetty lainkaan.  Kakut oli todella herkullisia ja luulen, ettei niistä ole huomenna paljoa jäljellä, varsinkin kun M pyysi ystäväänsä kahville ja loput otetaan mukaan mummilaan, kun pian lähdetään sinne kylään.
Laitan ohjeet myöhemin muillekkin vinkiksi. Toinen kakku oli valkosuklaa-daimkakku. Se oli makea, mutta tiesin sen olevan M:n mieleen ja oikeassa olin.





2 kommenttia: