Sivut

torstai 7. marraskuuta 2013

Kotiäidin miniloma

Odotin tätä ''minilomaa'' aika paljon. Laatuaikaa siskon kanssa, tykkään! Meillä on niin hölmöjä juttuja keskenämme, eikä niitä varmasti kovinkaan moni ymmärrä. 
Lähdettiin siis tiistaina Jyväskylään. Meidän lähtö viivästyi vähän ja perillä oltiin vasta noin klo 21. Oltiin yötä Sokos hotel Alexandrassa. Oli mukava sänky, mutta unet tuntui liian lyhyiltä.

Kerroinkin aiemmin, että jännitän kamalasti miten kotona menee. Kotona oli mennyt tosi hyvin. Milja tuskin oli edes huomannut mun poissaoloa ja taisi vaan tykätä, kun sai viettää laatuaikaa isänsä kanssa.
Mä rakastan hotellin aamupalaa! Tälläkään kertaa se ei kyllä pettänyt. Oli ihania tuoreita leipiä, jotka hohkasi vielä lämpöä. Meillä oli aikainen herätys, klo 6. Hui. Mulla oli tärkeä meno ja hirveän ilkeenä ihmisenä jätinkin siskon yksin aamiaiselle, kun mun piti jo kiiruhtaa toisaalle.



Kun palasin hotellille niin hetki jutusteltiin ja sitten jo riennettiinkin shoppailemaan. Pakko myöntää, etten ollut aiemmin käynyt Jyväskylässä. Tykästyin kaupunkiin! Se oli juuri sopivan kokoinen ja kaupungillakin sai kävellä kaupasta toiseen, eikä ollut pitkiä välimatkoja. Mä en kylläkään pelkää olla auton ratissa vieraassa kaupungissa, mutta siskon kanssa tultiin siihen tulokseen, että Jyväskylässä on tosi helppo ajaa autolla. Stadiumissa oli jäsenkortilla kaikki tuotteet -20%, oli kiva yllätys ja lopuksi vielä käytiin Rossossa syömässä, palvelu oli erittäin ystävällistä, toisin kuin parissa muussa kahvilassa/ravintolassa.

Tulomatkalla alkoi kovasti väsyttää ja pysähdyttiin ostamaan hurja määrä karkkia, että piristyttäisiin. Kyllähän me vähän piristyttiinkin ja tultiin varmaan myös sokerihumalaan, koska loppumatkasta naurettiin, laulettiin ja mietittiin kaikkia hassuja juttuja. :)


2 kommenttia: