Sivut

torstai 5. joulukuuta 2013

Joulukalenteri

Mietin aika pitkään, millaisen joulukalenterin Miljalle haluan. Aika nopeasti kävi selväksi, että haluan tehdä sen itse. Itsetehty joulukalenteri säilyy vuodesta toiseen.
Päädyin tosi yksinkertaiseen versioon, kalenteri kuitenkin sopii meille tosi hyvin! 

Ostin puisia pyykkipoikia, maalasin ne sormiväreillä ja liimasin pahvista numeron jokaisen päivän kohdalle. Mulla oli ideana laittaa kalenteri meidän keittiön seinälle, mutta ei ollut tarvittavia apuvälineitä juuri sillä hetkellä, että olisin kalenterin saanut kiinni betoniseinään. Sopiva paikka löytyikin ikkunalta ja pienet lahjat näkyvät kivasti ulos.

Jokaisen päivän kohdalle käärin lahjan paperiin, tai pieneen paperipussukkaan. Lahjoina on mm. pieniä muovisia kissoja ja koiria. Milja tykkää niistä tosi paljon. Yhden koiran hän nimesi Emmiksi. 
Osassa on pikkuruisia rusinarasioita ja osassa taas wienernougat, mitä maitoallergisetkin saavat syödä. Yhdessä pussukassa on lakupatukka ja yhdessä muovailuvahaa. Joissain on tarroja. Viimeiseen ''luukkuun'' laitetaan iso pehmohevonen, joka on siis yksi joululahja meiltä Miljalle. Milja kun tykkää hevosista niin kovasti. Onneksi mumman ja paapan luona on hevosia, varmasti täältä nimittäin löytyy yksi erittäin innokas hevosten hoitaja sitten muutaman vuoden kuluttua!


Milja tykkää tuosta joulukalenterista sen verran kovasti, että haluaisi heti perään avata jo uuden pussukan. Vähän väliä saakin muistutella, että seuraava luukku avataan vasta huomenna. 
Miljalla on myös ihan tavallinen partiolaisten kuvakalenteri, jonka ihana kummitäti osti. Luukut tyttö kyllä avaa vähän turhankin innokkaasti, teippiä on saanut jo käyttää kalenterin paikkailussa.


2 kommenttia: