Sivut

keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Nextin tilaus

Tein viime viikon torstaina Nextille tilauksen. Paketti toimitettiin maanantaina kotiovelle ilman minkäänlaisia toimituskuluja. Olin superyllättynyt miten nopea toimitus oli, varsinkin näin joulun alla! Syy miksi lähdin Nextiltä tilaamaan, oli Miljan serkkupojan joululahja. Mistään ei löytynyt kivoja jumpsuitteja pienille ja tuolla oli hyvä valikoima. Samalla oli tietenkin pakko tilata Miljallekkin muutama vaate. 

Koosta voin sanoa sen verran, että ne kyllä vaihtelee melkoisesti. Jumpsuit on 86-92 ja se oli ennemmin niukkaa kokoa, kuin isoa. Miljan tunika sen siljaan oli aika reilua kokoa. 80-86 vastasi ehkä ennemminkin 86->. Leggareita tilattiin parit kappaleet, ne maksoi vaan 3€/kpl (!!). Niistä otin kokoa 80-86 ja ne on taas ennemminkin naftia, kuin reilua kokoa. Onneksi hinnat on sen verran edulliset, ettei haittaa vaikka tulisi hutiostoksia.

Mä maksoin tilauksen visaelectronilla, joten luottokorttikaan ei siis oo pakollinen. Voin siis hyvillä mielin suositella kyseistä verkkokauppaa, eikä mulla ole siitä mitään pahaa sanottavaa. :)
4 kommenttia:

 1. Näyttää ihanalta ja kuulostaa täydelliseltä! Hinnat ei päätä huimaa joten voisin itsekin kokeilla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kokeilemaan, tosiaan kun ilman toimituskulujakin tulee :)

   Poista
 2. kauniita vaatteita ja täytyy itsekkin käydä kurkkaamassa tuo sivustu jos löytyisi jtn :) Sait myös yhden uuden lukijan!

  http://tiitutiiakatriina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! :) Tuolla on vaikka mitä ihanaa vaatetta pienille.

   Poista