Sivut

tiistai 3. joulukuuta 2013

Pieni pala makuuhuonetta

Ah, mikä ihana paikka! Makuuhuone on varmasti paras huone kodissa, nukkuminen on ihanaa ja sitä voisinkin nyt tehdä 24/7. Just heräsin päikkäreiltä, Milja vielä nukkuu. Toivottavasti saisin rahassa kirjoittaa ja juoda kupillisen teetä. 

Joulukuu on päässyt jo hyvään vauhtiin ja meillä onkin melkoisen innokas neiti availemassa joulukalenteria. Kaiken aikaa saa olla muistuttamassa, että 'huomenna avataan vasta seuraavan kerran'.
Vähän jännittää, miten kiireiseksi meidän joulukuu muuttuu. Ainuttakaan lahjaa ei edelleenkään olla ostettu, mutta viikonloppuna ehkä aloitetaan sekin duuni. Jotain tahtoisin myös tehdä itse. Mulla on ollut tapana muistaa myös isovanhempia ja mun kummitätiä ja itsetehty lahja on siihen hyvä. Jotain pientä ja ajatuksella ja rakkaudella tehtyä. Viime vuonna tehtiin sinappia ja kookospalloja, aiemmin kummitäti on saanut myös tuubikaulahuivin, mutta tumput ja muut saa jäädä. En oo kovinkaan taitava näpertäjä langan kanssa. Olisiko hyviä ideoita itsetehtyyn lahjaan? 

Eilen oli muuten taas ultra ja se sai mut superhyvälle mielelle, siellä oli nimittäin meille pieni ylläri! Siitä kirjoitan myöhemmin lisää, ettei mee liian sekavaksi. 1 kommentti:

  1. Kiitos haasteesta, mutta oonkin jo ehtinyt tän ihan vasta tekemään :D

    VastaaPoista