Sivut

torstai 5. joulukuuta 2013

Ultra


Maanantaina tuli täyteen 28 raskausviikkoa ja meillä olikin ultra. Tarkistettiin oliko istukkaa noussut riittävästi mahdollistaen normaalin synnytyksen. Olihan se ja se teki mut todella iloiseksi. Yksi mikä teki mut vielä iloisemmaksi, oli se, että kätilö kysyi, saako tutkia vauvaa 4D-ultralla! Mä en ollut tiennyt, että Vaasassa on tuohon mahdollisuus, mutta laite oli kuulemma aika uusi ja vain yhdessä huoneessa, joten meillä oli tuuria matkassa. Olihan se ihanaa nähdä pieni niin hyvin. Kasvot näkyi tosi selvästi ja saatiinkin kuva mukaan. Viikkoja oli jo aika paljon ja jos joku tuota 4D-ultraa suunnittelee niin voisinkin suositella sitä aikaisemmilla viikoilla, että saa parempaa kuvaa.
Vaikka tuo olikin ihanaa, niin en mä varmaan lähtisi yksityiselle teettämään tuota ja maksaisi siitä useampaa satasta, ei tästä enää niin hurjan montaa viikkoa ole niin nähdään pikkuinen ihan livenä! <3


Kuvassa näkyy tuo musta kohta, mutta se kuulemma vain tuli kuvaan, eikä vauvan päästä oikeasti puutu tuollaista palasta. :D Muutenkin tämä kuva ei oo niin selvä, kuin se kuva mitä ruudulta näkyi. Vauva kasvaa hyvin, käyrien yläpuolella mennään ja painoarvio oli nyt 1200g. Toivottavasti paino ei ainakaan yli 4kg menisi, ehkä se tasaantuu vielä. Mulla tuleekin ihan viimeisillä viikoilla vielä synnytystapa-arvio, aiemman sektion vuoksi. Silloin saadaan vielä uusi painoarvio.
Miljan aikana painoarvio meni tosi hyvin, painoksi arvioitiin 3400g ja viikon kuluttua, kun Milja syntyi, oli paino 3440g.


2 kommenttia:

  1. Laitoin sulle haasteen :) Käy kattomassa http://myfavoritereason.blogspot.fi/2013/12/haaste.html :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! :) Kiitos haasteesta, mutta ihan vasta oon sen tehnyt :)

      Poista